handdator

Visa fullständig version : tappar ljudet



ynot
2004-08-10, 08:53
Har tappat ljudet på 4:an ett par gånger(Har ej kollat om det gäller andra kanaler). Går jag över t.ex. på 3:an och tillbaka på 4:an är det ljud igen.
Kan det vara fel på mottagaren Nokia 9820? :roll: Ynot

frejac
2004-08-10, 09:10
Är det helt dött på ljudet innan du byter kanal och tillbaka?
Då skulle jag gissa på mottagaren. Kan inte den Nokian, men kanske en reset skulle funka? Eller rycka strömmen ett tag?

Herman
2004-08-10, 10:05
Jag tror inte att det är fel på mottagaren. Samma sak händer hos mig på både en Nokia 212T och en Sagem ITD632. Det är inte heller bara på 4an det händer. Precis som för dig hjälper det att byta kanal och byta tillbaka igen. Jag har lite dålig mottagning. Kanske kan det ha med saken att göra.