Resultat 1 till 4 av 4

Ämne: Mgcamd startar inte från prompten DM7020HD

  1. #1
    Medlem
    Reg.datum
    Jan 2008
    Inlägg
    110
    Tack!
    7
    Tackad 7 gånger i 1 inlägg

    Mgcamd startar inte från prompten DM7020HD

    Halloj
    Har precis installerat senaste OpenPLI på min 7020HD. Installerat TS-panel och mgcamd 1.38 från den. Nu loggar boxen inte in på servern, när jag provar starta mgcamd från prompten får jag "error while loading shared libraries: libcrypto.so.0.9.7: cannot open shared object file: No such file or directory"

    Har filerna mg_cfg och newcamd.list, har symlänkar till dom också.

  2. #2
    Donator matkohs avatar
    Reg.datum
    May 2005
    Inlägg
    5 813
    Tack!
    1
    Tackad 226 gånger i 212 inlägg
    Hmmmm.

    Installera från OpenPli plugins istället, eller installer libcrypto-paketet
    VVSMF (VågaVägraSmåMjukaFönster)
    Linux rules!

    VU+ Solo2, 3*DM800SE, DM500HD, DM8000PVR

  3. #3
    Medlem
    Reg.datum
    Jan 2008
    Inlägg
    110
    Tack!
    7
    Tackad 7 gånger i 1 inlägg
    Tack! Det gjorde susen att installera från originalpluginsen i stället.
    Å tack igen.

  4. #4
    Medlem
    Reg.datum
    Jan 2008
    Inlägg
    110
    Tack!
    7
    Tackad 7 gånger i 1 inlägg
    Tänkte skriva en lösning här för det är säkert många fler som har det här problemet. Symlänkar från 0.9.8 till 0.9.7 funkade inte för mig, däremot funkade
    kommandot: opkg install libcrypto-compat

Liknande ämnen

  1. Svar: 2
    Senaste inlägg: 2011-12-16, 13:48
  2. Startar inte!
    Av andersg i forum AzBox
    Svar: 10
    Senaste inlägg: 2011-06-30, 17:58

Taggar för det här ämnet

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •