Vilka kanaler är det som fryser? Är det Svenska eller Italienska kanaler eller nåt annat lands? Är det bara på kodade kanaler du får problemet?
Tycker du lärt dig bra svenska...o för övrigt var det ingen som menade någon nåt illa. Det är bara svårt hjälpa om man inte vet. Att bilden fryser kan ju bero på flera olika saker, det kan även handla om att du har dålig mottagning parabolen felinställt, dåliga kablar, dåliga kontakter, fel på lnb eller helt enkelt att nåt skymmer din parabol. Det kan vara tex träd för nu har ju löven slagit till och de skymmer satteliten. Det kan även bero att du har för liten parabol beroende vad det är för sattelit du tar in? Har du möjlighet så testa med en annan box eller kolla signalen i boxen vad den visar. Provat göra en norsk reset (dra ur elkabeln och låta boxen stå strömlös över natten)?
Det är så mycket det kan vara frågan om, det kan även vara boxen som håller på ge upp...så gjorde min vantage box tills den dog helt tvärt. Hoppas du hittar nån lösning!