Citat Ursprungligen postat av wikings1 Visa inlägg
Går att se kanalen i en DM

Skickat från min Nexus 6
Har du möjlighet att utveckla detta något?

Som Leatherface nämner så är det CD godkänd box alt. godkänd CI modul som registreras ihop med kort genom att kontakta CD som gäller för mottagning via parabol. Kort och box/modul pairas.

Linuxboxar och äldre HD boxar från CD som inte pairas kan normalt visa bild på alla kanaler utom just de två kanalerna C More Fotboll HD och C More Hockey HD som ju har varit låsta på detta vis ett relativt bra tag nu. SD varianterna av dessa kanaler släcktes ner av CD 5/5.

Såvida inte spännande lösningar framkommer så är nog dagarna för fria linuxboxar för CD parabol troligtvis räknade.

CD började med några kanaler ur C More Max utbud. Kunderna kan tänkas vara relativt prisokänsliga och har ett sportintresse som gör att de anpassar sig till CD och köper ny box om det behövs etc. Därefter tar man några steg vidare. Troligtvis hamnar vi i en något liknande sits som Viasat över tid där det kan bli svårt med cardsplitters och egna boxar för att se åtminstone HD utbud.

Hursom om man har C More Max och typ en linuxbox som inte kan ta emot dessa kanaler, så kan man ju streama dessa direkt från C More från dator eller via Chromecast om man har en någorlunda bredbandsuppkoppling. C More via web/app ingår ju i C More abonnemanget.