Resultat 1 till 4 av 4

Ämne: Mezzo ryker, Viasat Sport med TV1000

  1. #1

    Mezzo ryker, Viasat Sport med TV1000

    Klassiska musikkanalen Mezzo plockas bort från Com hem. Ingen ville tydligen betala för den.

    Som det skrivits om tidigare lanseras nu Viasat Sport 2 och 3. Dessa kanaler, plus Viasat Sport 1, kommer att säljas som ett eget paket för 59 kr / mån.

    Samtidigt lanseras ett nytt Viasat Sport / TV1000-paket med de sex filmkanalerna tillsammans med de tre sportkanalerna för 199 kr /mån.

    I Medium och Large ska tydligen enbart Viasat Sport 1 ligga.

  2. #2

    Re: Mezzo ryker, Viasat Sport med TV1000

    Citat Ursprungligen postat av the varan
    Klassiska musikkanalen Mezzo plockas bort från Com hem. Ingen ville tydligen betala för den.
    <snip>
    Hmm....
    Jag har betalat för den i flera år.
    Eller åtminstone så länge som "8 favoriter" har funnits.

    Jo, jag älskar musik i alla former.

    Insåg att jag inte tittade på den så ofta, varvid jag sa upp den för en månad sedan.

    Måste ha inneburit att jag var den sista (enda?) som betalade för den. :lol:

  3. #3
    2005-02-24 Pressmeddelande

    Com Hem erbjuder sju nya Viasatkanaler
    Com Hem och Viasat har tecknat avtal som ger Com Hems digital-tv-abonnenter tillgång till ytterligare fyra TV1000-kanaler, två nya Viasat Sport kanaler samt Viasat History. Lanseringen hos Com Hem sker den 1 mars. Samtidigt lanseras ett helt nytt paket, med samtliga Viasat Sport-kanaler och TV1000-kanaler, totalt nio kanaler, för 219 kronor per månad.

    Com Hem-hushållen får, förutom TV1000 och TV1000 Action, nu även tillgång till TV1000 Nordic, TV1000 Classic, TV1000 Family samt TV1000 Plus One. TV1000 fortsätter att säljas som idag i ett separat filmabonnemang för 199 kronor per månad – den stora skillnaden blir att abonnenterna får ytterligare fyra kanaler till samma pris.

    Com Hem-hushållen får också den renodlade fotbollskanalen Viasat Sport 2, samt Viasat Sport 3, som satsar på boxning och övrig kampsport, liksom motorsport, däribland direktsändning från årets samtliga STCC-tävlingar. Viasat Sport 1 finns redan i Com Hems utbud idag. De tre Viasat Sport-kanalerna säljs också i ett eget paket för 59 kronor per månad. De som redan i dag köper Viasat Sport 1 enskilt får automatiskt ytterligare två sport-kanaler för samma pris. Detta gäller dock inte kunder som abonnerar på Viasat Sport 1 via ett paketabonnemang.

    Viasat History kommer att ingå i Com Hems Large-paket samt vara tillgänglig som Tilläggskanal för 39 kronor per månad. Viasat History sänder ett brett utbud av kulturella, historiska och samhällsvetenskapliga program, 18 timmar varje dag.

    – Att kunna erbjuda nio av våra premiumkanaler med sport och film i paket till Com Hems digital-kunder är mycket betydelsefullt för oss. Avtalet i sin helhet med Sveriges största kabel-TV-operatör bekräftar också styrkan på de kanaler vi lanserade för våra parabolkunder under fjolåret. Dessutom är jag väldigt glad över att en bredare publik får tillgång till en kvalitetskanal som Viasat History säger Ulrik Bengtsson, VD för Viasat Sverige.

    – Det är givetvis roligt att kunna utöka antalet populära tv-kanaler till våra kunder. Det här ligger helt i vår strävan att erbjuda det bredaste utbudet med största möjliga valfrihet, säger Gunnar Asp, VD för Com Hem.



    Com Hem levererar tv, bredband och telefoni till en tredjedel av Sveriges hem. De anslutna hushållen har tillgång till bredbandstjänster av hög kvalitet, prisvärda tjänster för fast telefoni och marknadens största tv-utbud. Com Hem erbjuder även interaktiva tjänster som underlättar drift, kommunikation och underhåll för fastighetsägare. Företaget har cirka 400 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Härnösand. Com Hem ägs sedan 2003 av riskkapitalbolaget EQT.

  4. #4
    2005-02-24 Pressmeddelande

    Com Hem utökar sitt utbud med nya kanalen The Voice TV
    Den 1 mars lanserar Com Hem en ny svensk musikkanal, The Voice TV. TV-kanalen, som kommer att frivisas till alla Com Hems digital-tv-kunder mellan 1 mars och 31 juli, har sitt ursprung i radiokanalen The Voice som blivit mycket populär bland ungdomar i Stockholm. The Voice TV sänder 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan och blir därmed den enda renodlade musik-TV kanalen i Sverige.

    The Voice TV är numera den enda rena musikkanalen i Sverige. Den skiljer sig från liknande kanaler även på andra områden, som att den har speciellt fokus på de senaste och största hitsen samt interaktivitet med sina tittare. The Voice TV håller nära kontakt med sin publik via SMS, MMS, Internet, samt via radiokanalen The Voice. Kanalen har som mål att nischa in sig på den nya och yngre generationen tittare.

    – För oss är det kul att kunna erbjuda en ny svensk musikkanal för alla Com Hems digital-tv-kunder. De har ett intressant koncept med sin stora fokus på svensk musik och interaktivitet, säger Franca Rossander, TV-chef på Com Hem.

    The Voice TV kommer att frivisas för alla digital-tv-kunder under perioden 1 mars till 31 juli, 2005. Därefter kommer den att ingå i paketet Large samt gå att köpa som Tilläggskanal för 39 kr/månad.



    Com Hem levererar tv, bredband och telefoni till en tredjedel av Sveriges hem. De anslutna hushållen har tillgång till bredbandstjänster av hög kvalitet, prisvärda tjänster för fast telefoni och marknadens största tv-utbud. Com Hem erbjuder även interaktiva tjänster som underlättar drift, kommunikation och underhåll för fastighetsägare. Företaget har cirka 400 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Härnösand. Com Hem ägs sedan 2003 av riskkapitalbolaget EQT.

Liknande ämnen

  1. Problem med TV1000/Viasat
    Av mellan i forum Com Hem
    Svar: 5
    Senaste inlägg: 2010-10-29, 22:31
  2. TV1000 HD, Viasat Sport HD på DM-800?
    Av Soulja82 i forum Dreambox
    Svar: 12
    Senaste inlägg: 2010-04-11, 11:48
  3. Viasat lanserar 4 nya TV1000-kanaler
    Av T-bird i forum Viasat
    Svar: 5
    Senaste inlägg: 2004-08-09, 09:01
  4. [LÖST] TV1000 på mitt viasat silver abonemang?
    Av hondamt5 i forum Viasat
    Svar: 1
    Senaste inlägg: 2003-11-06, 23:17
  5. En fråga angående Viasat-Nordic-Tv1000
    Av Steven- i forum Viasat
    Svar: 1
    Senaste inlägg: 2003-09-02, 20:09

Taggar för det här ämnet

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •  
stöd oss
ComHit.net är en ideell sidan som drivs helt utan reklamintäkter, detta för att du som användare ska slippa all störande reklam och diskutera de saker du är intresserad av.
Skulle man däremot känna att man vill donera en slant för att hjälpa ComHit.net att bli bättre är ni välkomna att donera via länken nedan.

https://www.paypal.me/comhit/
Följ oss