Mer info:

BIGtv är en ny svensk tv-kanal med premiär 12 december. BIGtv kommer visa livsstils-program, film- och musikshower, TV-och datorspelsprogram och underhållning. BIGtv görs av egna programledare och tittarna kan själva vara med och påverka innehållet genom att bidra med kortfilmer, videobloggar och egna musikvideos.

Varje dag sänder BIG dessutom Japansk Anime, musikvideos och skräckfilm. BIGtv vågar lyssna på folk som har en åsikt eller som har gjort någonting intressant utan att behöva vara känd eller supersnygg. Tanken med BIGtv är att det ska synas att vi gör detta med hjärta: mindre smink och mer innehåll!

BIGtvs program leds av programledare som kommer locka fram det unika, ärliga eller oförväntade i människor eller i företeelser. Mackan Larson & Henke Eriksson tidigare från ZTV och TV3 kommer bjuda på en ny svensk dokumentärserie. Teresa Tingbrant tidigare nöjes redaktör och film recensent på ZTV och Aftonbladet kommer tillsammans med flera andra leda program som bevakar trender, nyheter, artister, tendenser och livsstilar inom populärkulturen.