Citat Ursprungligen postat av altair4 Visa inlägg
För mig var det i alla fall en perfekt app. Kräver inte att man har igång datorn med en Air Video server och den klarar även av EPG. Dessutom är den väldigt stabil, har inte haft någon krash eller minsta problem överhuvudtaget hittils. Eller ja den visar fel tid hos mig på programinfon, vet inte riktigt vad det beror på. Tror inte det verkligen kräver trådlöst N-nätverk, var nog mer en rekommendation för att få en stabil hög hastighet. Runt 10mbit i minimum brukar ju räcka. Däremot går det ju inte via 3G då.

Men jag förstår varför många inte tycker den är något speciellt om ens mål är att streama TV utanför hushållet. Skaparen har dock sagt att han planerar att kanske lägga till stöd för det också, vilket kräver att man låter sin dator skicka ut strömmen istället.

Nu finns den ju ute på Installous med så de som har Jailbreakat kan ju testa den utan kostnad. Detta var första appen jag köpt och jag hoppas att han får in tillräckligt med pengar för att motivera att utveckla den vidare med stöd för 3G, strömning utanför hushållet m.m.
Skall du kunna köra utom hushållet så krävs en re-encoder vilket innebär att du måste ha en dator igång.