Sidan 2 av 2 FörstaFörsta 12
Resultat 11 till 18 av 18

Ämne: Thor

  1. #11
    Seniormedlem
    Reg.datum
    Nov 2013
    Inlägg
    358
    Tackad
    2 gånger
    Har aldrig varit me om nåt liknande.När jag flashar boxen med backup så får jag in signal från thor.Men när jag flashar den med vanlig image så får jag 0 kanaler på thor.


    Skickat från min iPhone med Tapatalk

  2. #12
    Seniormedlem
    Reg.datum
    Nov 2013
    Inlägg
    358
    Tackad
    2 gånger
    Fortfarande ingen lösning.Nån som kan rekomendera en bra fungerande backup


    Skickat från min iPhone med Tapatalk

  3. #13
    Seniormedlem
    Reg.datum
    Aug 2005
    Inlägg
    1 414
    Tackad
    50 gånger
    Då frågar jag igen fungerade det innan du bytte image, har du prövat pli?

    Gigablue UHD Quad 4K
    VU+ Solo2.
    Openpli 7.1
    Oscam, Oscam-emu
    parabol 90 med motor
    parabol 75 fast

  4. #14
    Seniormedlem
    Reg.datum
    Nov 2013
    Inlägg
    358
    Tackad
    2 gånger
    Ja det fungerade innan jag bytte image.Har provat med pli men det fungerar inte heller.


    Skickat från min iPhone med Tapatalk

  5. #15
    Medlem
    Reg.datum
    May 2007
    Inlägg
    101
    Tackad
    14 gånger
    Skulle kunna vara att satellites.xml inte är korrekt.
    Här hittar man en ny uptodate satellites.xml http://satellites-xml.org/ välj vilka satelliter du vill ha fyll i koden nere i hörnet ladda hem och byt ut den befintliga satellites.xml som ligger i etc/tuxbox. Du kan ju titta i filerna först och se om de ser ok ut, använd tex Dcc_e2 för detta.

    Hasse
    Senast redigerad av piphalu den 2018-11-30 klockan 09:42.

  6. #16
    Seniormedlem
    Reg.datum
    Nov 2013
    Inlägg
    358
    Tackad
    2 gånger
    Citat Ursprungligen postat av piphalu Visa inlägg
    Skulle kunna vara att satellites.xml inte är korrekt.
    Här hittar man en ny uptodate satellites.xml http://satellites-xml.org/ välj vilka satelliter du vill ha fyll i koden nere i hörnet ladda hem och byt ut den befintliga satellites.xml som ligger i etc/tuxbox. Du kan ju titta i filerna först och se om de ser ok ut, använd tex Dcc_e2 för detta.

    Hasse
    Tack ska prova med det


    Skickat från min iPhone med Tapatalk

  7. #17
    Seniormedlem
    Reg.datum
    Nov 2013
    Inlägg
    358
    Tackad
    2 gånger
    Laddade ner xml och nu funkar allt som den ska.Mystiskt tycker jag men glad att det funkar.


    Skickat från min iPhone med Tapatalk

  8. #18
    Medlem
    Reg.datum
    May 2007
    Inlägg
    101
    Tackad
    14 gånger
    Har råkat ut för samma problem för några år sedan, kanske det beror på att man eventuellt automatiskt laddar hem satellites.xml och att xml-tjänsten varit defekt på något sätt när imagen paketerades.

    En gissning bara. HAsse

Liknande ämnen

  1. Thor
    Av linkan77 i forum Dreambox
    Svar: 4
    Senaste inlägg: 2010-03-08, 08:13
  2. TV4 på Thor
    Av p1s i forum Canal Digital
    Svar: 3
    Senaste inlägg: 2005-01-02, 12:05
  3. Thor 1W
    Av QlecKeN i forum Övriga mottagare
    Svar: 3
    Senaste inlägg: 2004-08-05, 22:01
  4. Thor CD
    Av bob_dole18 i forum Canal Digital
    Svar: 5
    Senaste inlägg: 2003-09-29, 07:37
  5. Thor!
    Av Salami i forum Övrigt
    Svar: 5
    Senaste inlägg: 2003-04-14, 15:32

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •  
stöd oss
ComHit.net är en ideell sidan som drivs helt utan reklamintäkter, detta för att du som användare ska slippa all störande reklam och diskutera de saker du är intresserad av.
Skulle man däremot känna att man vill donera en slant för att hjälpa ComHit.net att bli bättre är ni välkomna att donera via länken nedan.

https://www.paypal.me/comhit/
Följ oss