Sidan 2 av 5 FörstaFörsta 1234 ... SistaSista
Resultat 11 till 20 av 41

Ämne: OpenMultiboot

  1. #11
    Seniormedlem
    Reg.datum
    Jul 2009
    Inlägg
    284
    Tackad
    26 gånger
    Citat Ursprungligen postat av atomized Visa inlägg
    Jag har nu installerat ganska många olika images på min box och jag tror att OpenMultiboot funnits med bland de förinstallerade Plugins i samtliga. Så den borde finnas tillgänglig direkt efter installation oavsett image. Detta gäller i alla fall på min Duo2, vet ej hur det är på andra boxar.
    Det beror på att du har Blackhole i flash som har multiboot förinstallerat, då får samtliga image som installeras också multiboot
    1x Vu+duo2 4xS2 OpenPLi 7.0
    1x DM8000HD 2xS2 1xT 1xTriple S2/C/T2, DVD, 2TB HDD, RG
    B-Display, OpenPLi 7.0
    2x DM800SE, OpenPLi 4.0
    1x DM500HD, OpenPLi 4.0
    1x Vu+Zero, OpenPLi 7.0

  2. #12
    ComHit Crew atomizeds avatar
    Reg.datum
    Feb 2004
    Inlägg
    9 067
    Tackad
    1 042 gånger
    Citat Ursprungligen postat av Stefan60 Visa inlägg
    Det beror på att du har Blackhole i flash som har multiboot förinstallerat, då får samtliga image som installeras också multiboot
    OK, så kanske det är. Hade ingen tanke på att det kunde ha betydelse.
    Har du frågor om hur man gör, ställ dem i forumet! Skicka inte PM till mig!
    Använd SÖK i forumet. LÄS Guider och Wikis. Testa!!


  3. #13
    Donator matkohs avatar
    Reg.datum
    May 2005
    Inlägg
    6 907
    Tackad
    293 gånger
    Hmmmm.

    Jag har testat installera på min Solo4K samt Solo2 med OpenPLI 7.0 RC, men ingen av de boxarna fixar installationen. Får massor med fel på saknade paket.
    VVSMF (VågaVägraSmåMjukaFönster)
    Linux rules!

    VU+ Solo 4K, VU+ Solo2, 2* VU+ Solo Se, 4* VU+ Zero

  4. #14
    ComHit Crew atomizeds avatar
    Reg.datum
    Feb 2004
    Inlägg
    9 067
    Tackad
    1 042 gånger
    Citat Ursprungligen postat av matkoh Visa inlägg
    Hmmmm.

    Jag har testat installera på min Solo4K samt Solo2 med OpenPLI 7.0 RC, men ingen av de boxarna fixar installationen. Får massor med fel på saknade paket.
    Inget som jag känner igen.
    Jag kanske ska förtydliga att jag började med att installera BlackHole 3.0.6 i flash och sedan har jag installerat alla andra images från den. Det har gått som tåget utan några felmeddelanden eller andra problem.

    Jag vet inte om det spelar roll vilken image man har i flash eller vilken typ av box man har. Jag har en Duo2.
    Har du frågor om hur man gör, ställ dem i forumet! Skicka inte PM till mig!
    Använd SÖK i forumet. LÄS Guider och Wikis. Testa!!


  5. #15
    Seniormedlem Stickans avatar
    Reg.datum
    Dec 2002
    Ort
    Hässelby
    Inlägg
    627
    Tackad
    12 gånger
    Jag har den förinstallerade varianten i Plugon-menyn. Men närjag kommer till formattering av USB så snurrar spinnern, men ingenting händer. Får väl vänta på uppdaterongar eller köra BH.

  6. #16
    Seniormedlem
    Reg.datum
    Aug 2005
    Inlägg
    1 369
    Tackad
    47 gånger
    Vilket format ska det vara på multiboot imagen?
    Frågar för att jag försökte med zipad img, ozipad img, men den hittar ingen.

    ps

    la dom i open-multiboot-upload.
    Senast redigerad av ricki den 2019-02-08 klockan 10:51.
    SOLO 4K
    VU+ Solo2.
    Openpli 7.0
    Oscam, Oscam-emu
    parabol 90 med motor
    parabol 75 fast

  7. #17
    ComHit Crew atomizeds avatar
    Reg.datum
    Feb 2004
    Inlägg
    9 067
    Tackad
    1 042 gånger
    Citat Ursprungligen postat av ricki Visa inlägg
    Vilket format ska det vara på multiboot imagen?
    Frågar för att jag försökte med zipad img, ozipad img, men den hittar ingen.

    ps

    la dom i open-multiboot-upload.
    De ska vara zippade som de oftast är när man tankar ner dem. Och det är rätt ställe att lägga dem i open-multiboot-upload.
    Har du frågor om hur man gör, ställ dem i forumet! Skicka inte PM till mig!
    Använd SÖK i forumet. LÄS Guider och Wikis. Testa!!


  8. #18
    Seniormedlem
    Reg.datum
    Aug 2005
    Inlägg
    1 369
    Tackad
    47 gånger
    Att det inte ville fungera med mina zipade img, var för att jag använder 7-zip och den vill tydligen ha winzip.
    I alla fall så fungerar det med Pli som multiboot img, när man använder Pli i flashen.
    Nu ska jag testa om det även fungerar med någon annan mutiboot img.
    SOLO 4K
    VU+ Solo2.
    Openpli 7.0
    Oscam, Oscam-emu
    parabol 90 med motor
    parabol 75 fast

  9. #19
    Seniormedlem
    Reg.datum
    Aug 2005
    Inlägg
    1 369
    Tackad
    47 gånger
    Installerade även vusolo4k-PurE2-6.2-20190203_usb utan problem.
    SOLO 4K
    VU+ Solo2.
    Openpli 7.0
    Oscam, Oscam-emu
    parabol 90 med motor
    parabol 75 fast

  10. #20
    Seniormedlem Stickans avatar
    Reg.datum
    Dec 2002
    Ort
    Hässelby
    Inlägg
    627
    Tackad
    12 gånger
    Jag har försökt med olika usb-minnen, men formatteringen funkar inte. Spinnern bara snurrar och meddelandet "Please waite while format is running" på skärmen. Hur lång tid är förväntas normalt för denna procedur?
    Senast redigerad av Stickan den 2019-02-09 klockan 08:19.

Liknande ämnen

  1. OpenMultiboot for openPLi
    Av ricki i forum Vu+
    Svar: 1
    Senaste inlägg: 2016-09-10, 11:29

Taggar för det här ämnet

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •  
stöd oss
ComHit.net är en ideell sidan som drivs helt utan reklamintäkter, detta för att du som användare ska slippa all störande reklam och diskutera de saker du är intresserad av.
Skulle man däremot känna att man vill donera en slant för att hjälpa ComHit.net att bli bättre är ni välkomna att donera via länken nedan.

https://www.paypal.me/comhit/
Följ oss